ADANA / İMAMOĞLU - Üçtepe Ortaokulu

0(322) 895 21 39
ÜÇTEPE MAH. 1337 SK. ÜÇTEPE ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 2 İMAMOĞLU / ADANA
Vizyon
Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen araştıran, ufku geniş olan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bölgede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini sağlayarak,kendi sorumluluklarını bilen,geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız.
Başarılar
*İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Zeynep Bozkurtlu İlçe İkincisi oldu. *SBS de okulumuz ilçe ikincisi oldu. *TÜYAP İle İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün düzenlediği resim yarışmasında Öğrencimiz Alyna ÜNAL İl ikincisi oldu. *Öğretmenler arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğretmenimiz Yasemin BERKSOY ilçe ikincisi oldu. *2017-2018 Eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Okuma yarışmasında Defne YAVUZ birinci oldu.
08.20-14.50
Klima ve Soba